Kempaland

Kempaland
Přijeďte si zalyžovat až na samotný východ republiky. Dostatek sněhu v areálu je zajištěn pomocí automatického zasněžovacího systému. Převýšení 120 m je vhodné pro začínající lyžaře, rodiny s dětmi, pokročilé, náročnější, zkušenější lyžaře, školní výcviky, ale i pro všechny, kteří se chtějí pobavit při zimních radovánkách. V případě dobrých sněhových podmínek jsou upravovány i běžecké tratě napojené na Gírovskou magistrálu a malý běžecký okruh u turistické atrakce Cestujeme po Evropě.

Poloha a dosažitelnost
Skiareál Kempaland se nachází na severní straně kopce Kempa, na okraji Bukovce. Areál se nachází přímo u hlavní silnice. Autem z Jablunkova směr k bývalému hraničnímu přechodu s Polskem. Nejbližší vlaková stanice je v Jablunkově-Návsí, odtud jede autobus přímo do obce Bukovec.

Malina Ski School
V areálu Kempaland se nachází lyžařská škola, která nabízí privátní i skupinové výuky pro začátečníky a pokročilé. Poskytuje rovněž lyžařské kurzy pro mateřské a základní školy. Výuka probíhá v rámci provozní doby areálu včetně večerního lyžování.

Dětský lyžařský park
Pro nejmenší provozujeme lyžařský park se spoustou moderních vymožeností jako je např. lanový vlek včetně molitanových pomůcek, pojízdný koberec, 100 m malý vlek. Park se nachází mimo hlavní sjezdovku.

Elektrokola
K zapůjčení jsou dvě pánská a dvě dámská elektrokola značky Leader Fox Altar včetně příslušenství.